Ljuvliga dagar

Mex o hans fina prinsessa Ezy har haft några Goa dagar på Äspet! Både hundarna, jag o Marie njuter i fulla drag! 
Dagen efter

Stormen..... Ja säga vad man vill om den men Mex blev väldigt glad över ALLA pinnar han hittade idag! VåfflorMåndagsmys

Söndagens bilder

Idag har jag varit o kollat på utställning för arabhästar. Fan va fina dom är. Skulle inte sagt nej till en lugn o fin sådan.... ;)
Denna vann i sto-klassen
Här är en kommande SM-tävlare i distans
O lite fler bilder
Här är min favorit för dagen
Efter alla hästar så ville Mex ut i skogen. O finns de något vackrare än Äspet-höjden på hösten???
Lycklig prins
 
 

Lite lunch

Ronja o jag äter kycklingkorv o makaroner! Smarrigt! Lilla Loppan "kan själv"


O Mex ligger lägligt under Ronjas stol!!!!


Härligt regnig slappe-söndag

Ja slapp är väl bara förnamnet vad man är idag! Men igår hade vi kul jag o Manne! Men vi kunde ju hoppat över att gå ut! ;) Vi löste nästan alla världsproblem! Bra va?! 
Nu e de dax för sängen! Har tel.tid med doktorn mellan 8-9 så de e bäst att vara vaken! 
Saknar min lilla prinsessa! Men imorgon kommer hon till farmor igen! Tjohooooo 
Manne o jag e igång igen! O vi e fan duktiga på det!
Mina älsklingar

Har ju haft min lilla Loppa några dagar nu. Alltid lika kul att passa henne. Jag är verkligen lyckligt lottad som får träffa henne så ofta som jag gör. UTAN att "ränna" ner dörren hos Mattias o Hanna. Här kommer lite bilder från dessa senaste dagarna.... 
 
Hjälper farmor med disken......
O sen får man diska sej själv oxå........
 
Tror minsann att jag ska leka med Mex bit-ring.....
 
Mina godingar,,,,, så kul dom har ihop
Min finaste lilla prinsessa
 
Kan inte sluta fotografera henne.... Men det är nog ganska normalt när man är farmor till detta lilla ljuvliga troll.... O OM det skulle vara onormalt så är det helt ok det oxå. Då är jag mer än gärna onormal. ;)
 
 
 
 
 
 

Prinsess-bakelsen
Muppets ikväll

Efter en härlig dag med Ronja var det ett besök på Muppet Street som stod på schemat


Bus i massor

Mitt i natten

Jaha, då sitter man här mitt i natten o funderar o tänker...... Mex sover som en stock,,,,, Han ska snart väckas för sista rundan. Får se om han orkar... Idag var vi ute en runda med Marie o Ezy. Dessa vallhundar som är snabbast o livligast i världen gick som om de var extra-feta taxar eller nåt. Marie o jag gick fortare än hundarna i allafall. Det händer inte ofta kan jag säga.... Men men det är väl så ibland. Dom är ju inte valpar längre... O inte så gamla heller, bara 8 år. Här kommer två bilder på dom från i somras då var dom definitivt piggare....
 
Så goa dom här två hundarna är... 
I torsdag var jag på anställningsintervju o hoppas få besked denna veckan. Men om det inte blir något så finns det en mening med det oxå. Jag VET att mitt drömjobb kommer till mej. Så är det bara. Jag har bara inte koll på vad det är för ett jobb. Men det finns där till mej iallafall. 
Så länge man är positiv o inte ser alla mörka moln som folk skapar omkring en så lär allt lösa sej inom kort. Ja jag är faktiskt övertygad om det. Ni ska veta att man drar till sej det man tänker. Tänk positvit o dra till dej bara positivitet. Ja, för mej är det det ända alternativet. När jag stannar upp o tittar på vad jag har runt mej blir jag varm i hela kroppen. Jag har så himla mycket att vara tacksam för. Familj, ja en del vänner är faktiskt mer min familj än vänner! Det är sådana vänner som ALLTID finns där både i glädje o sorg. Självklart är det ju ömsesidigt. Vissa pratar man med oftare än andra. Men ni som är så när vet alltid det ändå! O så har jag såklart fler vänner än de som är "la familia". Min goe fine Mex ger så mycket glädje att jag blir helt matt ibland. Mex o Ronja har utvecklat en väldigt speciell relation. Hon vill att han är med hela tiden men när han är för på så sätter hon sina händer i hans huvud o puttar bort honom, för att genast kalla på honom igen. O han är lika glad när hon kallar tillbaka honom. Dom leker med hans leksaker o jagar varandra. Tack än en gång Cima för denna ljuvliga hund. Kunde aldrig hittat en bättre hund än en Kelliegårdare! Så när Mex inte finns mer blir det nog inte fler hundar här. Kan inte tänka mej en annan hund än Border Collie, meeeen det krävs massor av ägaren för att hunden ska må bra och bli bra. O det vet jag inte om jag orkar en gång till. Border Collie-valpar är inte speciellt lugna o fina. Nej dom föds inte med lydnaddiplom även om folk ibland tror det. ;) Men jag bara älskar dom........ Så nu kommer lite bilder från Kelliegårdens O-kull
 
 
Nä nu e de dax att gå ut i det ljuvliga höstregnet. Imorgon står det Ronja o hundrunda på schemat.
 
 

Söndagskväll

Regnet öser ner, Mex o jag har varit på runda med bästa kompisen Ezy o Marie! Nu ligger vi nerbäddade i soffan både Mex o jag!! MYSIGT!
Diskhjälp


Marie fått sina naglar fixade
Älskar hösten


Woop woop

Ja, va ska man säga? Efter dagens uppdrag blev det en middag med min älskling Ronja! Ja hennes föräldrar o mina föräldrar var ju såklart oxå med! 
Uppdraget berättar jag mer om en annan gång!! ;)
Fick present idag!

Tack finaste Manne ❤️ Lavv jo


Ännu mer vad vi e bäst på
Vi gör vad vi e bäst på
Therese har fått nya naglar
Morgonrundan avklarad
Tidigt som attan


Jaha vaknade långt innan tuppa-fan idag! De hade varit helt ok att bara ligga kvar med bok o mysa! Men Mex tycker nog inte det! 

Kvällsrunda

Ezy Atlas o Mex ute o rastar av sina mattar o MonaSe o lär på skate-banan
Farmor-Ronja-mys
Matar ankorna
Jag älskar hösten o alla färger
Myser i soffan med matte
Lite sugen blev jag allt......

Ja, lite sugen på att skriva igen blev jag när Lina satte igång sitt bloggande igen..... Så då får väl även jag dra igång lite. Lina hade en bra poäng där med sitt bloggande, minnet är inte det bästa så detta blir ju lixom en liten offentlig dagbok. 
Ja här har ju hänt en hel del sen jag bloggade sist. Ronja min lilla Loppa har ju växt och är nu 1 år gammal. Helt underbart att vara farmor till denna lilla tös.
Mex blev sjuk i somras. Borelia!!! Jävla fästingar alltså! Så det blev att åka till vet, o får en massa penicillin. Men nu är han pigg o gla igen! Tack o lov.
Som vanligt kommer det nog mest att bli foton i bloggen. Det blir ju lite bilder på Ronja... ;) 
Nu är de dax att knoppa in, ska ju busa med Ronja imon!
 
Ronja o kusin Pella kramas på Ronjas 1-års kalas
 
Finaste
 
Min fine gosse o hans fina tös 
 
Polarna i livet 
 
Nähä du, nu drar vi Mex
 
Igår var vi ett gäng som åkte till Rock'n Rollklubben o lyssnade på The Valottes o The Razorblades
 
O så avslutar jag med en IDOL-bild på Lina o Tutti
 

RSS 2.0