Önskar livet vore en bergodalbana

Ja det gör jag faktiskt! För just nu är det bara en dalbana! Lite berg att beträda hade varit helt ok faktiskt! 
Utsättningen av min medicin är nu godkänd av min läkare! Dock gillade han inte mitt tidsupplägg! Enl mitt upplägg hade jag varit medicinfri på 4 veckor! Nu ligger det på ca 3-4  månader istället! O det är väl lika bra att lyda! 😵😜 O så fick jag lite ny medicin, suck! Men den är bara tillfällig,,,,, hoppas jag! Kommit till lite andra beslut som kan påverka mitt mående åt rätt håll! Vilket min läkare oxå trodde på! Så vi får väl se vad som händer! 
Idag är det lördag o jag har inte gjort ett skit!!!! Inte pratat med någon! Ja, det är ju lite så mina helger ser ut om jag inte har mina prinsessor! 
Tror jag går o lägger mej istället för att bara sitta här o glo! 

Sov gott 💤💤

Wiiiihoooo

Söndagen snart till ända! Det har varit en aktiv söndag! Började dagen med ett träningspass på CWC, o det var ett astungt! Efter en vecka, drygt, i feber o dunderförkylning var det skönt att komma igång! 
Lille Ubbe har fått besök om mej ett par gånger idag eftersom hans husse jobbade dubbelpass idag! Nu är det soffan som gäller! O det med gott samvete! 
Än så länge är det inga problem med medicinerna! Fan va skönt om jag lyckas med detta o når mitt mål! Fast mitt svåraste mål är nog ändå att lyssna på vad JAG tycker o inte bry mej med vad jag TROR familjen tycker! Men det ska oxå gå!!! 

Igårkväll var det lite mys med filmer o besök! Mycke prat blev det oxå, skönt med folk man kan prata med utan att behöva tänka på vad man säger! 

Ha't bra sålänge

Lördag

Lördag o snart kväll, har lite domningar idag! Men det är ju ganska vanligt för mej så utsättningen går bra tycker jag! 
Har tagit en hel del BRA beslut för mej! Allt för att detta ska lyckas! Jag tänker faktiskt göra det JAG verkligen vill hädanefter! Inte tänka på vad någon kommer att säga! Har ALLTID tänkt på vad andra ska säga! Alltså inte andra, vem som, utan föräldrar, partner, Mattias.... Jag VET att det är jag som begränsar mej själv. För dom är säkerligen inte ens medvetna om att jag begränsar mej för deras skull! Sen är det ju inte så att jag kommer att sluta tänka på andra, det kommer jag aldrig att sluta med! Nix jag ska bara bli lite mer positivt egoistisk! Hade Mari, min fd psykolog läst detta hade hennes kommentar varit: Wow redan!!!! Bara 6-7 år sen jag försökte övertyga dej om att ska vara egoistisk! 
Hahahaha, hon är pensionär sen några år tillbaka men hon var grymt bra! Inget lullull där inte! Där fick jag min själ jobba med mej själv!! 👍🏻
Men just nu står det ganska klart för mej att jag har "gått miste om" vissa saker som faktiskt betyder mycket för mej! Det kanske inte varit annorlunda ändå MEN då hade jag iallafall försökt o framför allt varit ärlig mot mej själv! Ska väl inte älta det mer, kan ju ändå inte backa bandet o göra om o göra rätt! Bara att se till att det inte blir så igen! Men visst kommer det säkert bli bakslag o svårt men det SKA gå! För det är fan i mej jag oxå värd! Jag tycker ju att alla andra är värda det! 

På återseende

Läääänge sen sist!

Jaha, då sitter man o bloggar igen! Den största anledningen till detta är att jag idag har bestämt mej för att sluta med min medicin! O då kan det vara bra att kunna gå tillbaka o kolla mående osv!
Medicinen jag ska lägga är Sertralin som jag ätit i måååånga år o innan dess åt jag paroxetin, som e samma skit! 
Det är ju dock inte första gången som jag lägger dom..... Men denna gången SKA jag lyckas! Att leva som jag gör nu i mitt-emellan-mående är inhet jag nånsin har velat! Jag är en känslomänniska o vill kunna både skratta o gråta! Det jag möjligtvis gör nu med hjärtat är gråter! O det är ju iofs bra, men jag MÅSTE få känna glädje oxå! Det är så länge sen! 
Mina älskade barnbarn ger mej glädje när vi är tillsammans, men jag vill vara glad i hjärtat även om dom inte är med!  Är det för mycket begärt? Det tycker inte jag! 
Så vi får väl se hur mitt lilla projekt går! Ska t den doktorn snart o får väl höra vad han tycker! 
O jag har fått för mej att min trötthet ligger mycket i dom pillerna, innan var jag fan inte stilla en sekund ALLTID nåt på g, nu kan jag ligga på soffan en hel helg o inte göra ett skit! Vilket jävla kul liv va? Nää imorgon börjar nedtrappningen, ja, jag ska göra det så sakta jag kan! 

Sen har jag en jävla förkylning oxå (lika bra att gnälla om det oxå när jag ändå är igång) så nån träning har det inte blivit på hela veckan! Så nu hoppas jag på att vara frisk nog till söndagens träning! 

Ha't bra så länge

RSS 2.0