Nästa steg....

I uttrappningen av medicin börjar imon! Så det är bara att förbereda sej på en hel del domningar, darr o annat skit som drabbar kroppen! MEN det är ju tackolov övergående! 
Ska även försöka få rätsida på min sömn! Brukar ju sova en sväng efter jobbet men det är det slut med nu! Till slut måste jag vara så trött att jag faktiskt sover på nätterna! 
Idag har varit en bra dag! Mamma hämtade mej o så körde vi till mina prinsessor! Ronja är lite febrig den stackaren! Men hon blev glad att vi kom o hälsade på. Emilia fick visa "grammofon" att hon faktiskt kan gå, även om hon fortfarande föredrar krypming. Det går mycke snabbare! O snabbt går det kan jag lova!!!! 

Ny jobbevecka väntar runt hörnet, o det ser jag fram emot! Ska fira Mattias på onsdag! Han fyller 29!!! år idag! Shit alltså va tiden går! Tänk att han kom till mej för så länge sen! Den ABSOLUT bästa dan i mitt liv! 
Så idag hämtar jag honom när han slutar jobba så slipper han gå o jag får se honom en gång till idag! 

Ha de gott! 

Terror grad 4 = katastrof i mitt huvud!

Ja så är det! Jag som är rädd för så mycke annat mår ju inte bättre av att dom höjer till grad fyra! Samtidigt säger dom att vi inte ska vara rädda MEN vaksamma!!!! 
Jaha, jag är överdrivet vaksam normalt sett, så vad ska jag göra nu då? Jag VET att jag ska fortsätta precis som vanligt men det går inte! Det finns potentiella terrorister över allt o ni kan tro att JAG ser dom allihopa! Tror Säpo ska vara överlyckliga att jag fortfarande har nån form av vett i huvudet, annars hade jag väl ringt dom från morgon till kväll med allt jag ser! 
Jag försöker skona min omgivning från min skräck, men Marie känner ungefär som jag så ni kan ju förstå hur vi förstorar upp allt (eller inte) när vi snackar!  Sen är det ju faktisk i ärlighetens namn inte konstigt att jag reagerar som jag gör, jag har ju trots allt Post Traumatiskt Stress Syndrom! Så det är väl inte så konstigt att rädslan blir "lite" överdriven. 
Jaja nu laddar jag inför lördagen då mina prinsessor ska komma o sova hos mej! 

Ha d gott o glöm för fan inte vara vaksamma! 😉 

Trött

Ja det är väl en bra sammanfattning av min vecka hittills! Jobba,sova o sova! Men förkylningen är bättre iallafall, tack o lov! 

Drygt en vecka kvar till nästa steg i utsättningen av medicinen! Lite väl långsamt tycker jag nog, men vem fan har bråttom!?

Tja, mer har jag nog inte att dela med mej av idag! Ska snart ta min nye vän o lägga oss! Han heter Theralen o är i droppform! Men han är bra på det han ska vara bra på! Synd bara att man vaknar med en bakis-känsla varje dag! Men det kan ju min andra vän Treo hjälpa mej med!!! 💊💉 

Ha de gott

Vågar knappt

Skriva det, men jag känner mej faktiskt lite bättre! Hoppas verkligen att det vänt nu, denna förkylning var fan i mej en redig " man-cold".
Men än ska jag inte ropa hej, stannar kvar nerbäddad nån dag till, o tar det säkra före det osäkra! Inga fler bakslag tack! 
Min medicinutsättning går superbra! Nästan för bra! Vill ju trappa ner fortare nu när det går så bra! 
MEN min läkares ord får gälla, han är ju dock bäst på det där! Får se det som att det är större chans att lyckas i det långa loppet om jag gör som han tycker! 

På lördag kommer äntligen Manne hem från Turkiet! Hon har varit där sedan vi åkte dit i maj....... ok, två veckor i augusti var hon hemma. Ska bli skönt att ha henne hemma igen! 

Ikväll ska jag minsann bege mej på utfärd!!! Jag ska till Kvantum o handla! Wiiiihooooo, se nåt annat än väggarna här hemma iallafall en liiiiiten stund! 

SeeYa 

Ofavorit i repris!

Så var det dags igen,,,,,, feber o förkyld! Gaaaanska trött på skiten nu! Men det är bara att bita ihop! Fast nu provar jag chefens mirakeltips Probifrisk o kryper ner under täcket! 
Ringde vårdcentralen i annat ärende o fick tid 23 nov, passade på att fråga ang att min förkylning inte ger med sej,,, Dom tyckte inte det var nåt, det är ju "bara" 4:e veckan jag e kass! I såna här tider får man räkna med det! Jaja, det var ju snällt att dom inte gav mej en tid till det oxå! För att betala 160:- för det svaret är jag inte så road av! 
O när jag nu ändå gnäller så måste jag ju bara berätta om min totala förvirring! Jag körde iväg o handlade innan o glömde köpa skithuspapper, så ikväll innan Maxi skulle stänga körde jag dit igen o jodå jag betalar o går ut UTAN skithuspapper 😁👿😡 Men som tur va kom jag på det på parkeringen så det var bara att gå in igen!

Sov sött 💤

Söndag = tråkdag

Alltså denna förbannade avgrundsförkylning har precis passerat vecka 3!!!! Undra om den tänker försvinna innan jul typ!? Jaja jag kan ju jobba trots allt, värre är det med träningen....... Men lite multivitaminer kan ju bara göra susen o dom började jag med i fredags så snaaaaaart är jag nog träningsbar igen! 

Imorgon kl 8 ska jag ringa min andra doktor o hoppas han har tid med mej, o tycker som jag o min andra läkare!!! Sen kan han ju få kolla lite blodvärde o så eftersom förkylningen är så efterhängsen! 
Jag har semester imon så efter samtal ska jag hänga med Marie o Birgitta o deras hundar till Äspehöjden! Det var en plats som både Joppe o Mex älskade att springa på! 

Synd att kl bara är 18.44 för jag skulle kunna tänka mej att gå o lägga mej nu! Här händer nog inget mer idag! Har ju pratat med både pappa o Marie! Två mer idag än igår! 👍🏻

Ha't bra! 

RSS 2.0